Wednesday, 31 December 2014

Siapa Nak Masuk Dalam Senarai Bloglist Maria Firdz????


Offer nih.

Siapa nak masuk dalam bloglist Maria Firdz...

Kalau sesiapa yang berminat boleh saja... 

Syarat-syarat:
1. Mesti blogger aktif... paling tidak dua minggu sekali update blog, kalau tak pun sebulan sekali ok la kot, jangan setahun sekali dah la... 
2. Letakkan Blog Maria Firdz (http://www.mariafirdz.com/) dalam bloglist anda.. Tapi bukan syarat wajib.. tak buat pun tak per... jika anda buat... semoga Allah merahmati anda.. 

Cara nak masuk dalam bloglist Maria Firdz mudah je... 
1. Follow blog Maria Firdz
2. Follow +Maria Firdz 
3. Tinggalkan URL blog di ruang komen entry ini sahaja!
4. Nyatakan anda dalam kategori mana, ada tiga kategori; 
Jejaka Terhebat
Ibu Terhebat
Teruna dan Dara

Mudah je kan... 
Bagi yang memang dah ada dalam bloglist boleh sebar-sebarkan kepada yang berminat dengan membuat entry di blog anda... dengan cara copy banner di atas dan backlink ke entry ini.. 

Tarikh  tutup: 31 Disember 2014

Terima kasih atas sokongan kalian... 

29 comments:

  1. salam.. yan join segmen ni ye.. =)
    1. Done follow
    2. Done follow
    3. http://yoorinmelacolea.blogspot.com/
    4. Ibu terhebat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih sudi join.. dah pun dimasukkan dalam bloglist Ibu Terhebat... :)

      Delete
  2. assalamualaikum..salam ukhuwah
    dah follow
    http://cikpuanhanna.blogspot.com/
    ibu terhebat.

    ReplyDelete
  3. salam. :D

    nak join jugaklah. dah follow :) kita nak letak akak dalam bloglist kita.

    kita dalam kategori Teruna dan Dara :)

    ReplyDelete
  4. http://cikannesweetyncool.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. http://jnjikita.blogspot.com/
    Ibu Terhebat

    ReplyDelete
  6. Salam, saya join ye kak

    1. Follow blog Maria Firdz -- Checked
    2. Follow +Maria Firdz -- Checked
    3. Tinggalkan URL blog di ruang komen entry ini sahaja! -- http://fadzirazak.blogspot.com/
    4. Nyatakan anda dalam kategori mana, ada tiga kategori; -- Teruna dan Dara

    Thanks

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum.

    Ibu terhebat
    www.sihatitunikmat.com

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..

    done ;D
    http://www.diarijejakahangat.com

    Jejaka Terhebat

    ReplyDelete
  9. Assalamu'alaikum Maria.. dah update link Maria dalam blog Nurul :)
    1. Sudah
    2. Sudah
    3. http://nurulhidayahdiary.blogspot.com/
    4. Ibu terhebat

    ReplyDelete
  10. Kita pun join.. Sya pun dah follow.. :) http://sweetlittlemom.blogspot.com
    Ibu terhebat

    ReplyDelete
  11. Fuza pun singgah
    Fuzamusa.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. As Salam...
    dah ikut syarat...
    http://nenektanjung.blogspot.com/
    Teruna dan Dara

    ReplyDelete
  13. ibu terhebat
    http://iamaproudmama.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Ibu Terhebat... ^_^
    http://mamapapaamir.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. done follow semua..

    group Ibu terhebat

    http://dilakazuha.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. kategori teruna dan dara

    http://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Aida... Aida...
    Pasti nyer ibu terhebat la...

    ReplyDelete
  18. Ehem....
    http:// kathyrbain.blogspot.com

    #ibu terhebat

    ReplyDelete
  19. Ibu terhebat nak masuk bloglist maria firdz.

    http://sallyadan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. alaa sempat x lg nk msuk bloglist maria firdz? http://ijahoney.blogspot.com/ #dara ^^

    ReplyDelete
  21. ala... tak sempat masuk dalam bloglist ibu terhebat

    ReplyDelete
  22. jejaka ohsem
    http://sipanjangkata.blogspot.com/

    ReplyDelete
  23. ibu terhebat..
    nak masuk jugak dalam bloglist maria firdz

    http://mamaanisshop.blogspot.com/

    ReplyDelete